Vegas Udvalgte

22 jan 2013 by Stinus, No Comments »

header_stor_vegas_udvalgte2013

Igen i år holder Vega deres upcoming-event Vegas Udvalgte som afholdes fredag den 25. januar. Konceptet har eksisteret siden 2011, så det er stadig et relativt ungt koncept. Det bliver det dog ikke dårligere af! Dette er Vegas måde at sige velkommen til et nyt år med nye spændende navne på tværs af genrer.

Alle inviteret indenfor til en hundred-lap, og til gengæld bliver man introduceret til nye navne på vej frem. Man får simpelthen muligheden for at opleve bands og soloartister, inden de forhåbentlig bliver store og kan gå på egne ben.

På dette års lineup finder vi MØ, Billow, Broke, Ivory & Gold, You.You.You og Yo Felles feat. Sukker Lyn. Interessante bekendtskaber, der nok skal få mere omtale i fremtiden, og som helt klart har noget nyt og eksklusivt at byde på rent musikalsk.

I anledningen af Vegas Udvalgte har vi her på Musik Mig Blidt valgt at fremhæve MØ, You.You.You, Broke og Yo Felles i særskilte indlæg, idet vi mener, at de er cremen i den i forvejen imponerende flotte lagkage.

Vi har givet Mø nogle ord med på vejen her,  You.You.You her,  Yo Felles her og Broke her.

Arrangementet finder sted fredag den 25. januar. Billetter samt mere info finder du her.

Når Vegas Udvalgte er færdige med at optræde rundes aftenen af med en efterfest i Vegas loungeområde, hvor man bl.a. kan opleve medlemmer af The Eclectic Moniker, Sleep Party People og Lars & the Hands of Light bag dj-pulten. Endnu en god grund til at dukke op i Vega på fredag!

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply