You.You.You – Vegas Udvalgte

23 jan 2013 by Stinus, No Comments »

43c1b2f15144_135877208790_nyhedstor2

 

Gæsteindlæg: Stinus Kirkeskov

Rasmus Poulsen (vokal og synth), Jonas Kristiansen (trommer) og Morten Øhlenschlæger Andersens (synth)projekt You.You.You startede tilbage i februar 2012, og siden da er det blevet til koncerter på både Roskilde Festival, (som en del af Copenhagen Collaboration (se dette indlæg)), Spot Festival, SmukFest og Distortion. Jeg så dem personligt selv på Roskilde, hvor de gav to numre der endnu ikke er udgivet, men som i den grad fangede min opmærksom, fordi de både var catchcy og anderledes, og så leverede Rasmus en flot performance på scenen med energi og intensitet. Noget der især også kan høres på de tre numre Reaching For The Sky, Why R U Still Here? og When You Fall der er sluppet ud til offentligheden.

Trekløveren fra København er noget så banalt som et ultra godt pop band. Heldigvis agerer bandet ikke bare tommekalorier, men solide fibre der mætter, dog aldrig nok til at man ikke er sulten efter mere. Her er der både kant og nerve der gør, at det aldrig virker forceret og ligegyldigt. For trioens blanding af synthesizer, programmerede beats og elektroniske impulser, og så Rasmus’ intense vokal harmonerer godt sammen. Så samarbejdet mellem rytmer og toner iscenesætter i alle tilfælde en fængende melodi, der er yderst vanedannende på sin helt egen skæve pop facon hvor melankoli rimer på . Hvilket de førnævnte tre numre bevidner

Reaching For The Sky, Why R U Still Here? og When You Fall er som sagt de eneste sange der er tilgængelige indtil videre men det rygtes at der snart kommer et debutalbum og så spiller You.You.You jo også til Vegas Udvalgte den 25 januar, hvor der helt sikkert kan høres nye godbidder fra trioen.

Numrene er en blanding af techno pop a la Spleen United, M83 drømme synth, Modeselektors elektroniske danse klimakser og der høres også momentvis af dubstep, som eksempelvis James Blake praktiserer. Så der er lidt for enhver smag, og jeg er næsten sikker på at You.You.You nok skal blive et band, vi hører mere til.

You.You.You | Soundcloud

You.You.You | Facebook

You.You.You | Egen Hjemmeside

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply