Skriv for Musik Mig Blidt

26 mar 2017 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Musik Mig Blidt søger skribenter

Musik Mig Blidt søger løbende engagerede, nysgerrige og dygtige musikskribenter!

Som skribent for Musik Mig Blidt bliver du en del af en prisvindende og stadig mere indflydelsesrig spiller i musikbranchen, med unik adgang til, hvad der rører sig i undergrunden. Du får mulighed for at kommunikere med både store og små aktører i branchen, f.eks. bookingbureauer, pladeselskaber, musikfestivaller eller i form af interviews med dine yndlingsbands.

Det er vigtigt for mig, at du kender Musik Mig Blidts profil og musiksmag, og kan identificere dig med den. Du skal have lyst til at formidle din begejstring for musikken og sætte ord på, hvilken oplevelse den giver dig. Det kan være gennem indlæg, der anbefaler og introducerer nye spændende kunstnere, gennem (foto)reportager, koncertanmeldelser, festivalguider, temaindlæg, playlister, interviews m.m.

Lyder det som noget for dig, kan du identificere dig med Musik Mig Blidts univers, og kan du se dig selv tilknyttet minimum et år? Så send mig en uformel ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være en del af Musik Mig Blidt.

Jeg har derudover nogle få krav til din ansøgning:

  • Vedlæg et eller to musikrelaterede tekster, du har skrevet. Gerne noget aktuelt.
  • Link til et par playlister med musik, du tripper over! Det kan være på Spotify, soundcloud eller Tidal/Wimp. Det kan være med nye kunstnere, et bestemt tema, all-time favorites eller lignende. Noget, der giver et indblik i dine musikalske præferencer.

Send din ansøgning til mail@musikmigblidt.dk og skriv Ansøgning til Musik Mig Blidt” i emnefeltet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Søren/Musik Mig Blidt

Leave a Reply