Yo Felles – Vegas Udvalgte

23 jan 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Yo-Felles-e13588797068744q54q355w3

(Se det intro­du­ce­rende ind­læg til Vegas Udvalgte her.)

Yo Felles viser den hårde side af den danske talentmasse. Vi er ikke ude i hård rock men derimod hårdtslående bashymner skræddersyet til det kogende hede dansegulv. Det er musik du kan slå dig løs og gå amok til! Kort sagt, det sparker godt gammeldags røv! Og det også præcis hvad det gjorde, da jeg var så heldig at opleve dem til Trailer Park festivalen i København sidste sensommer.

Yo Felles bestå­r af tre selv­stæn­dige kunstnere, Eloq, Dixone og Julius Syl­vest, som hver især er ferme producere og har noget godt kørende individuelt.

Alle tre er kendte for at kunne skabe den mest ulti­ma­tive fest­stem­ning på dan­se­gul­vet både med deres ori­gi­nal-pro­duk­tio­ner og eklek­ti­ske udvalg af remixes og mashups.

Det er basmusik med kant! Forvent en blan­ding af ekso­ti­ske subgen­rer inden for basmusikken som cum­bia, dan­ce­hall, moom­bah­ton, trap, dub­step, electro­nica, hip hop og sågar tysk sla­ger­mu­sik og Guns’n’Roses (Eloq)! Intet er hel­ligt men fæl­lesnæv­ne­ren er bas­sen.

Trioen har endnu ikke udgivet meget under deres nye fælles alias Yo Felles, så derfor har jeg været på opdagelse i de herrers respektive bagkataloger og sammensat i en lille playliste, du kan gå på opdagelse i (Se ovenover). For hver af kunstnerne kommer originalproduktionerne først og herefter remixes.

På Musik Mig Blidt har vi før været begejstret for Dixone i forbindelse med hans samarbejde med sangeren Reverend Shine, som han udgav EP’en Belligerent med i 2011. Så hvis du ikke er mæt efter playlisten kan du passende dykke ned i denne lille bas- og dubperle.


Til sidst får du lidt bonus Eloq lir i form af et pænt vanvittige remix af Guns N’ Roses’ Sweet Child O’ Mine og et übertungt remix af Suspekts Ruller Tungt.

Suspekt – Ruller Tungt (Eloq Remix) (Right click To Download)

SOUNDESCAPE – The Label – Beats, Remixes & Some Other Cool Stuff – 14 Suspekt -Ruller Tungt (Eloq Remix)-

Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine (ELOQ Bootstrap) (Right click to download)

Sweet Child O’ Mine (ELOQ BOOTSTRAP)

 

Gå ikke glip af Yo Felles med garanti energiske optræden i forbindelse med Vegas Udvalgte event fredag den 25. januar!

 

Yo Felles | Facebook
Yo Felles | Soundcloud
Dixone | Soundcloud
Dixone | Facebook
Eloq | Facebook
Eloq | Soundcloud
Julius Sylvest | Facebook
Julius Sylvest | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply