Dét skal du høre på Roskilde Festival 2013 – Part 1

3 jul 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

roskilde 2013

I skrivende stund venter Musik Mig Blidt spændt på at høre Elliphant og især Baby In Vain, som jeg har store forventninger til og som også tidligere er blevet featured på Musik Mig Blidt (http://www.musikmigblidt.dk/elliphant.html + http://www.musikmigblidt.dk/baby-in-vain.html). Samtidig er warm-up dagene tæt på at nå sin afslutning. Heldigvis bliver de afløst af det “store” program, som byder på et overflødighedshorn af spændende musik.

Det kan dog være svært at vælge blandt de mange kunstnere, specielt, hvis man ikke ved hvad for noget musik, der gemmer sig bag navnene. Musik Mig Blidt har lyttet hele Roskildes line-up igennem og strikket et program sammen, som du kan lade dig inspirere dig af, når du selv skal vælge ud (hør playliste med kunstnerne længere nede). I første omgang får du anbefalinger til om torsdagen. Mine anbefalinger til programmet fredag-søndag følger snarest.

 

Anbefalinger til torsdag, den 4. juli

Torsdag står den på trap (legesyg blanding mellem hip og dance), når BAAUER indtager Apollo kl. 19. 30. (Hør Musik Mig Blidts trap-playliste, hvor BAAUER også figurerer på: http://www.musikmigblidt.dk/goodie-bag-17-trap.html)

Videre til Chinese Man på Cosmopol kl. 20, hvor du kan forvente en skøn blanding af hip hop, spøjse samples fra gamle og/eller etniske numre, jazz, funk. Det er tilpas chillet til at du kan sidde og hyggevugge frem og tilbage og tilpas kærligt til at du kan hyggedanse med dine venner eller sidemanden/kvinden.

Samtidig, kl. 20 kan du også vælge at dyrke Kendrick Lamar på Arena, der med sin groovey, og socialrealistiske hip-hop/R&B har henrykket både masserne og kritikerne med sit seneste album, good kid, m.A.A.d city. 

Kl. 23 på Arena kan du i selskab Animal Collective forsvinde ind i en farverig, melodisk og psykedelisk verden og blive udfordret på din opfattelse af, hvordan musik kan lyde. Animal Collective lyder som ingen anden og er umulige at sætte i genrebås. Jeg har desværre ikke før set dem optræde, men de skulle eftersigende være ret så fænomenale live, så det glæder jeg mig til at opleve!

Til sidst vil jeg anbefale en showcase-koncert fra det svenske pladeselskab INGRID på Orange, kl. 01.00. De har arran­ge­ret en spe­ciel kon­cert med Lykke Li, Peter Bjorn And John, Miike Snow Coco og J. Åhlund plus gæster. Måske gæster INGRID’s nyeste meldem Tus­si­lago, som jeg tidligere har blogget begejstret om i denne sam­men­hæng, hvem ved?

 

  

NB! BAAUER er pt ikke på WIMP.

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply