Baby In Vain

21 mar 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »
baby in vain
Baby In Vain. Skriv dig navnet bag øret for dette er et band, der er bemærkelsesværdigt af flere årsager og som i den grad rummer potentiale! SPOT Festival ved det. Roskilde Festival ved det. Begge festivaler har nemlig booket bandet i år, og det forstår man godt.

Baby In Vain spiller tung, stenet rock med tråde til 90’er grunge. Deres musik vil få dig til at headbange og skære ansigt samtidigt, fordi det lyder så pissehamrende beskidt, potensfyldt og råt. Sangene er desuden proppede med fede guitarriffs og hooks og i den forstand meget melodiske. Vokalerne er skiftevis skærende i tonen og tilbagelænede cool og teksterne inspireret af gamle film.

Du er nok allerede begyndt at forestille dig bandet som en flok langhårede, skæggede modne mænd, men overraskende nok består bandet af noget så forfriskende som tre danske piger med navnene Benedicte, Lola og Andrea, der ikke engang har ramt 20’erne endnu! Faktisk er de kun mellem 16-19 år gamle, hvilket er ret vildt, når man tager de tre sange, pigerne i skrivende stund har udgivet, i betragtning. Kvaliteten er nemlig ikke til at tage fejl af!

Musikvideoen til nummeret Sweetheart Dreams, viser pigerne give den gas i sort/hvid og regn.

 

Det er muligt, det er noget jeg bilder mig ind, men jeg synes faktisk, jeg kan fornemme den unge energi, der strømmer igennem sangene! Hvad synes du?

Baby In Vain spiller udover til SPOT Festival (3.- 4. maj) og Roskilde Festival (29. juli – 3. juli) også til Gimle Sound-Tjek Festival 11.-13. april i Roskilde.

Desuden skulle der være en EP med 6 numre på vej til foråret.

Baby In Vain | Homepage
Baby In Vain | Facebook
Baby In Vain | Soundcloud
Baby In Vain | Spotify
Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply