So-so Echo

2 feb 2013 by Søren Lund Korsgaard, 3 Comments »

So-so Echo2

So-so Echo er et helt nyt dansk projekt, bestående af medlemmer fra to musikalske projekter som Musik Mig Blidt tidligere har haft i fokus, nemlig Alcoholic Faith Mission (Thorben Seierø Jensen og Sune Sølund) og Lydmor (Jenny Rosander).

Bandet laver drømmende, melankolsk elektro pop i stil med det efter hånden meget kendte nummer A Real Hero af College/Eletric Youth, der blev meget kendt efter have været med på soundtracket til Nicolas Winding Refns film Drive. 80’er inspirationen er nem at høre med den karakteristiske Roland Juno synthesizer som dominerende instrument. Der er også lidt Beach House vibrationer over deres lyd.

Og det fungerer bare pissegodt, hvilket du selv kan erkende ved at streame de to tracks, som bandet indtil videre har frigivet.

Bandet har trods dets korte levealder (So-so Echo blev først lanceret her i januar 2013!) allerede fået en del opmærksomhed. Herhjemme har P6 Beat fået øjnene op for bandet, og de er netop røget i rotation på selv samme radiostation.

Men også det internationale musikmiljø har allerede fået øjnene op for So-so Echos kvaliteter. PR-bureauet Planetery, som før har arbejdet med Bon Iver og Grimes, har indledt et samarbejde med So-so Echo og havde egentlig fået en aftale i stand på den toneangivende festival for upcoming bands South By South West (SXSW) i Texas, men bandet endte med at sige nej tak, da de ikke føler, de helt har fundet sig selv som band endnu og desuden har brug for mere forberedelsestid, får de går all in på den internationale front.

I stedet har So-so Echo fået æren af at varme op for The Raveonettes på Vega den 15. marts (Køb billetter her.) De blev kontaktet direkte af Sune Wagner fra The Raveonettes.

Det er med garanti ikke sidste gang, vi hører fra So-so Echo. De har på ultrakort tid fået et pænt fodfæste.

So-so Echo | Soundcloud
So-so Echo | Twitter
So-so Echo | Facebook
So-so Echo | Spotify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 Comments

  1. Nilaus siger:

    Dejlig ny musik, jeg skal da helt sikkert på Sporfestival nu!

  2. Nilaus siger:

    Dej­lig ny musik, jeg skal da helt sik­kert på Spot­festi­val nu!

  3. admin siger:

    Ja, hvis mit studie ellers tillade det, så vil jeg virkelig også gerne afsted!

Leave a Reply