Nyt fra Nils Frahm + Max Cooper remixes

11 okt 2013 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

Nils Frahm - Alexander Schneider

Den 18. november er den kære Nils Frahm ude med sit nye album Spaces, der er en samling af omhyggeligt udvalgte liveoptagelser fra over 30 koncerter rundt om i verden gennem de sidste år.

Åbningsnummeret Says er det første, vi får lov at høre fra albummet. Det er et nummer, han har åbnet flere shows med, bl.a. da han spillede på Louisiana Kunstmuseum i forbindelse med Frost festival tidligere på året. Says er et virkelig lækkert stykke elektronisk synthesizerbårent musik, der ganske langsomt udvikler sig og bevæger sig mod et klimaks. Det er som en at betragte en klar stjernehimmel gennem en stjernekikkert, hvor man langsomt zoomer ind på fjerne, tågede galakser med farverige planeter. Det får én til at svimle på den gode måde!

Nils Frahm – Says

Heldigvis er der mere Nils Frahm nyt, mens vi venter på Spaces. Max Cooper har nemlig remixet Nils Frahms EP Juno (dedikeret til vennen og musikeren Peter Broderick), bestående af to numre – For og Peter. Originalnumrene er ambiente synthesizernumre i stil med Says, og Max Coopers er den helt rigtige til at bearbejde disse. Coopers glitchede og detaljerige elektroniske kompositioner med melankolsk cinematiske undertoner er et perfekt match med Frahms lydunivers. Vær opmærksom på, at de to numre kan downloades gratis!

Nils Frahm – For (Max Cooper Remix)

Nils Frahm – Peter (Max Cooper Remix)

 

Her er de originale Juno tracks, hvis udgivelsen gik din næse forbi:

Nils Frahm – For

Nils Frahm – Peter

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. Rikke siger:

    Forrygende Fænomenalt Fantastisk! (ღ˘⌣˘ღ) ♫・*:.。. .。.:*・❤

  2. admin siger:

    Enig :)…heldigvis er der både nyt Frahm og Cooper i sigte!

Leave a Reply