Nils Frahm – Live in Concert (at Louisiana Museum of Modern Art)

3 apr 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

frahm

Nils Frahms koncert på Louisiana Museum of Modern Art i forbindelse med Frost festival var min femte Nils Frahm koncert og som altid helt igennem fantastisk magisk.

Louisiana var så snedige at optage koncerten og har netop lagt koncertens første 24 minutter online, så nu har du muligheden for at få del i den magi, som trængte ind i hjerterne på alle tilstedeværende den aften og gjorde dem til fans, om de kendte Frahms musik i forvejen eller ej.

 

Nils Frahm fik i øvrigt et nyt klaver fornylig. Det tog ham over et år i samarbejde med hans klaverbygger Carsten Schulz at få klaveret, et lille Berdux Grand Piano med modificeret med filtdæmpere, færdigbygget. Frahm har en forkærlighed for den lyd, brugen af filtdæmpere skaber. Noget som er særligt tydeligt på hans sublime album Felt, opkaldt netop efter denne tekniske modifikation. 

Det første nummer indspillet på det nye klaver har Nils lagt op på sin soundcloud. Det har ganske enkelt fået titlen Nils has a new piano og er en stille, nærmest hviskende perle, der snildt kunne have figureret på Felt. 

 

Nils Frahm | Homepage
Nils Frahm | Facebook
Nils Frahm | Wimp
Nils Frahm | Spotify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply