Guide til Live Live Festival 2012 + Vind 2 billetter

22 feb 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Live Live Festival er en ny musikfestival som sigter mod at udstille og profilere talentfulde danske bands fra vækstlaget. Den finder sted den 2. marts i Roskilde og er klart et besøg værd.

Billetpriserne er i øvrigt meget rimelige. Kun 120 kr + gebyr. for en standardbillet og 75 kr. + gebyr for en billet med studierabat.

I samarbejde med festivalen udlover Musik Mig Blidt 2 billeter til Live Live festival 2012. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg senest den 24. februar, hvor du fortæller, hvem du glæder dig mest til opleve til festivalen. Skynd dig, det er snart! Vinderen vil blive kontaktet direkte (efter lodtrækning).

Der er over 20 bands/artister der optræder fordelt på 3 scener til Live Live festival. Musik Mig Blidt guider dig i det følgende hen til de bands, du ikke må gå glip af! I servicens navn oven i købet i kronologisk rækkefølge!

 

Melody Melody: 18.30 – 19:00

Der findes kun sparsom info om Melody Melody. Bandet består af Mathias Kirkegaard, Martin Rasmussen, Joachim Winther og Mads Kinnerup. At dømme ud fra billedet ovenfor er de ret unge.

Der ligger nogle små lydbidder tilgængelige på bandets soundcloud profil, og det tegner umiddelbart et drømmende, sfærisk og shoegazer-agtigt lydbillede, der godt kunne gå hen og udfolde sig magisk live.

Melody Melody | Facebook

Melody Melody | Soundcloud

 

Mount Rus­h­more Safari: 19:45 – 20.30

Mount Rus­h­more Safari spil­ler ener­gisk indie-rock med kær­lige refe­ren­cer til de mørke 80’ere og bands som The Smiths, New Order og The Cure. At dømme efter deres selvbetitlede EP, er der stor sandsynlighed for en afsmittende energi, der går i fødderne.

Mount Rushmore Safari – Norway (Right click to download)

MOUNT RUSHMORE-SAFARI – Norway

Mount Rus­h­more Safari er et band Musik Mig Blidt tidligere har sat fokus på. Hop herover for at høre mere.

Mount Rus­h­more Safari | Facebook

Mount Rus­h­more Safari | Spo­tify

Mount Rus­h­more Safari  | iTunes

 

Boho Dancer: 21:30 – 22:15

Boho Dancer er også et band Musik Mig Blidt tidligere har featured. Bandet laver smuk alternativ folk med Ida Wenøes vokal som ner­ven i musik­ken med dens veks­len mel­lem sart­hed og kraftfuldhed.

Læs mere om Boho Dancer på Musik Mig Blidt her.

Boho Dan­cer | Homepage

Boho Dan­cer | Facebook

Boho Dan­cer | Soundcloud

Boho Dancer | Spotify

 

From Sarah: 22:15 – 23:00

From Sarah er følsom alternativ rock/folk, der minder lidt om Kashmir. Især på Demons (lyt herunder).

From Sarah har udgivet EP’en Notes og har et LP i støbeskeen med titlen Are We OK? der skulle udkomme 26. marts.

Forsanger David Fjeldstrup er også medlem af bandet CODY, hvor han primært spiller guitar. Han er dog ikke helt ukendt for mig som sanger. Jeg oplevede ham nemlig live for et par år siden, da han sang med et andet band, kan ikke helt huske om det var med Alcoholic Faith Mission eller The Late Parade. Men én ting står klart i hukommelsen og det er hans alsidige stemme. Den rummer masser af oprigtighed og gjorde et stort indtryk på mig.

 

Videoen til Demons er også værd at tjekke ud:

From Sarah | Facebook

From Sarah | Soundcloud

From Sarah | Spotify

 

WOMBAT: 00:45 – 01:15

Dubstep-gruppen WOMBAT (Whatever’s On My Beat All the Time) består af DJ og producer Kragen og de to rappere Brincks og Vincent Spoke. Dubsteppen er hård, men legesyg som på Børn & Candyfloss (feat. Mund De Carlo).

 

WOMBAT | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply