Forpremiere: Ny single fra Mai Miyako varsler sommerens indtog

31 maj 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Mai Miyako er et projekt, som Musik Mig Blidt har holdt et vågent øje med et godt stykke tid. Projektet var blandt 12 danske navne, som jeg mente, du skulle holde øje med i 2017, og jeg har også haft videopremiere på den tidligere single, Lady Mine.

Nu rører Mai Miyako endelig på sig igen! Summer Girl er nyeste single fra Mai Miyako og er et toplækkert sommernummer med sexet og glad sommerstemning. Den udkommer officielt i morgen d. 1. juni, men allerede nu kan du lytte til den her på Musik Mig Blidt!

Sangen omhandler det fænomen, at når temperaturen begynder at stige udenfor, begynder folk også at føle sig mere seksuelt tiltrukkede af hinanden. Sangen handler simpelthen om, at det gode vejr fremkalder det sensuelle, romantiske og liderlige væsen i mennesket.

Derudover er melodien bare dejlig smittende, og vokalen klinger lidt ala The Beach Boys, som jeg er flasket op med, og som altid vækker sommerglade følelser i mig. Måske også i dig?

 

Michael Bjerre, der står bag Mai Miyako udtaler om sangen: ”Da jeg skrev Summer Girl var det faktisk vinter, koldt og mørkt, så nummeret blev en kontrast til det mørke, der var som en overdækkende dyne over København på det tidspunkt. Lydene fra guitaren og de ret episke stykker, fik mig ligesom ovenpå.”

 

EP til september

Til september udkommer EP’en Second Release, der, som titlen lægger op til, er anden udgivelse fra det københavnske lo-fi pop-projekt.

Forud for EP’en udkommer de to singler Summer girl d. 1 juni og The Winner Takes It All d. 27. juli. EP’en er blandt andet lavet i samarbejde med kunstner Hasse Mydtskov (bl.a. Kissaway Trail, Christian Hjelm) og udgives på det københavnske pladeselskab SKYGGEN.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply