Premiere: Se Mai Miyakos nye slowmotion-musikvideo til ‘Lady Mine’

7 feb 2017 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Michael Bjerres lo-fi pop-projekt Mai Miyako var én ud af 12 kunstnere som vi for ganske nylig anbefalede at holde et ekstra vågent øje med i 2017 (læs mere her). Jeg er derfor glad og stolt over, at Musik Mig Blidt kan premiere musikvideoen til den tidløse, smukke men også tragiske Lady Mine, som oven i købet var på Musik Mig Blidts liste over sidste års bedste sange.

Lady Mine er 2. single fra den maxi-single-udgivelse, som Mai Miyako udgav i november 2016. Sangens historie er fortalt fra en mands perspektiv. Hans kvinde (Lady Mine) vil ikke give afkald på sin ungdommelige, destruktive livsstil – nattelivet, festen, det flygtige, rusen. Det får både tragiske konsekvenser for hende og deres forhold. Hendes livsstil og mangel på selvindsigt får hende til at gå i fordærv. Kroppen kan ikke følge med festens og livets tempo. Kærligheden går i stykker.

Musikvideoen er lavet af den argentinske videokunstner Ale Siniestro (http://alesiniestro.com), som er bosat i Barcelona. Videoen forsøger gennem forskellige symbolske montager i slowmotion at indramme destruktionen, ødelæggelsen, skrøbeligheden. Bl.a. ser vi en brændende rose, glas der knuses og forskellige ting, der spildes.

 

Fang Mai Miyako til koncert på Stengade lørdag d. 11/2, hvor de er support for californiske Cosmonauts:  Se Facebookevent. (70 kr.)

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply