Debut-EP fra We Are The Way For The Cosmos To Know Itself byder på kosmisk drømmepop af fineste kaliber

19 okt 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »


Foto: Alexander H. Jespersen

I dag udkommer debut-EP’en Flashbacks fra We Are The Way For The Cosmos To Know Itself endelig – et band jeg har fulgt siden de første gang gav lyd fra sig i 2013.

Da Musik Mig Blidt tilbage i april havde premiere på titelsangen fra EP’en, var det bl.a. med disse ord: “Jeg kan konstatere, at WATWFTCTKI stadig formår at skrive en god, gedigen popsang med deres helt egen særlige islæt af kosmisk energi – denne gang med et mere tilbagelænet, refleksionsindbydende udtryk end hidtil.”

Disse ord passer udmærket på EP’en som helhed. Derudover er det også værd at bemærke, at Julie Christiansens lyse, luftige vokal er som skabt til det drømmende, himmelstræbende udtryk, som trioen går efter og lykkes til fulde med.

Den danske trio fortæller om EPen:

“Vi er blevet tiltrukket af at udforske både det retrospektive og det nostalgiske. Vi ønskede alle at sangene og musikken skulle være den slags der bringer minder tilbage, og som du sætter på når har lyst til at reflektere lidt over tingene. For at fange, og indkapsle dette, har vi trukket på inspiration fra forskellige bands fra 80erne og 90erne, men vi har stadig forsøgt at blande de nostalgiske vibes med mere moderne produktioner for at gøre musikken frisk og tidssvarende.”

Sangene på EPen handler om at tage sig tid til at reflektere over relationer til de
mennesker du har omkring dig; både dem du stadig nyder at kæmpe for, og dem
du har givet slip på.

Lyt til EP’en her:

 

Tjek også denne live optagelse af Out Of Doubt fra da sommeren gik på hæld:

 

Flashbacks DK-tour

Du kan fange WATWFTCTKI på Danmarkstour over de næste par måneder. Læg mærke til den 13. december, hvor du kan fange dem til Musik Mig Blidt præsenterer, vol. 9 sammen med HunBjørn! Billetter fås her.

19/10 – Releaseparty, Nordsø Records, København (Nordhavn) – Fri entré
27/10 – Wave #2, Gimle, Roskilde
09/11 – HQ, Aarhus
10/11 – Sorte Firkant Festival, København
19/11 – Loppen, København (Elektronisk klubaften med Simon Littauer, Red Moon Ritual, Julius Sylvest (DJ-set) og Emma Acs (DJ-set).
23/11 – Harders, Svendborg
24/11 – Konfus, Esbjerg
13/12 – Kulturstationen, Vanløse (Musik Mig Blidt præsenterer vol. 9 m. Hunbjørn & WATWFTCTKI)

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply