Young Man – Ideas Of Distance

21 sep 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »


Young Man (Colin Caulfield) skrev jeg om tilbage i februar i forbindelse med hans Boy Ep. Det er siden blevet en plade jeg igen og igen er vendt tilbage til, så naturligvis har jeg løbende holdt øje med nyt fra den unge mand. Nu er han så klar med albummet Ideas Of Distance, der udkommer den 27. september på Frenchkiss Records, hvor disse to lækkerier stammer fra:

Young Man – Nothing (Right click to download)

Young Man – Nothing

Young Man – Tired Eyes (Right click to download)

Young Man — Tired Eyes

Du kan streame hele albummet via Rolling Stone. Og det er i den grad anbefalelsesværdigt, hvis du spørger mig. Jeg er mildest talt blæst bagover af denne Colin Caulfields kæmpe talent. Det er noget af det bedste, jeg har hørt i år – simpelthen.

Med det i mente, er det ekstra fedt, at Colin Caulfield udgiver 2 fuldlængde albums mere indenfor de næste 18 måneder. Så hold øje derude! Ellers kan du selvfølgelig også bare følge med her på bloggen, som holder øje for dig.

For et par uger siden optog Young Man med band en livesession hos Audiotree Live. Du kan se og høre hele den 60 minutter lange sessionen via dette link, hvor Young Man demonstrerer, at de er væsentligt mere eksperimenterende og støjende live end på studieversionernes mere stramme og fokuserede udtryk. Jeg håber virkelig, at bandet slår vejen forbi Danmark på et tidspunkt, så er jeg på pletten!

Hvis videoen er for tung at danse med kan sessionen også streames “audio only” via dette link.

Her til sidst får du en lo-fi version af Enough, som også er at finde på Ideas Of Distance:

Young Man – Enough (lo-fi version) (Right click to download)

Enough

 

Young Man | Soundcloud

Young Man | Myspace

Young Man| Home­page

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply