Will Samson – Rusting Giants

16 okt 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

will samson

Will Samson er klart med den første single fra den kommende EP, Light Shadows, som udkommer 25. Oktober via Karaoke Kalk. Det tegner til at blive en EP i samme ultramelankolske stemningsleje og på fuld højde med sidste års brillante album, Balance. Her får du Rusting Giants

Will Samson – Rusting Giants

Balance var én af mine absolutte yndlingsalbums fra sidste år. Desværre blev den nærmest kriminelt overset af den etablerede musikpresse såvel som blogs. Vanvittigt med så hjertekærende smukt et album, hvis du spørger mig! Jeg omtalte bl.a. albummet med ordene:

“Svævende i en blid tåge af melo­dier bli­ver du lang­somt ind­hyl­let i pla­dens melan­kol­ske men alli­ge­vel varme og nær­mest omsorgs­fulde udtryk. At lytte til Balance kan sam­men­lig­nes lidt med at kigge på et even­tyr­ligt smukt, krystal­klart vin­ter­land­skab gen­nem et panoramavin­due fra en lun stue, hvor kami­nen var­mer og kni­trer hyg­ge­ligt bag din ryg. Men det er musik­ken og ikke ilden, der var­mer dig — og den gør det indefra.” (læs hele indlægget her)

Balance kan høres via forskellige platforme herunder.

  

 

Will Sam­son | Gogoyoko
Will Sam­son | Home­page
Will Sam­son | Soundcloud
Will Sam­son | Spo­tify
Will Sam­son | Bandcamp

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply