Vind billetter til RL Grime på Rust!

20 aug 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

rl grime2

Den partyorienterede musikgenre “trap” (en svedig fusion mellem hip-hop og electronic dance music) er på kort tid blevet meget populær i klubmiljøet rundt omkring i verden. Én af de største indenfor genren ved siden af aktører som Baauer og Flosstradamus er den unge amerikaner RL Grime, der i virkeligheden bærer det tjekkede navn Henry Steinway.

Fredag nat den 23. august kl. 01.00 rammer han natklubben Rust i København, og i den forbindelse kan du selvfølgelig forvente masser af kældertunge beats, legesyge lyde, højfrekvente og rullende kicks, snares og hi-hats og ikke mindst ekstatiske “drops”.

Jeg har fået lov at udlodde 5x2 billetter. Det eneste skal gøre for at deltage er at sende en mail til mail@musikmigblidt.dk, hvor du skriver RL Grime i emnefeltet og dit fulde navn i selve mailen. Deadline er torsdag aften kl. 21. Vinderne får direkte besked umiddelbart efter. Held og lykke!

Hvis du ikke kender til RL Grime, kan du skabe dig et mere præcist billede af hans musik herunder. Vi starter med at lægge ører til den nyligt udgivne EP High Beams her:

 

RL Grime har også rystet nogle virkeligt seje remixes ud af ærmet! Remixet af Benny Bennassis Satisfaction har længe været en personlig favorit i festsammenhænge!

Tjek også hans mix for Diplo & Friends. Det er pænt dope.

 

Hvis du vil blive klogere på trap-genren og vil høre nogle af mine favorit-trap-“bangers”, kan du tune ind på denne artikel: http://www.musikmigblidt.dk/goodie-bag-17-trap.html

 

Rust | Homepage
RL Grime | Soundcloud
Rl Grime | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply