Vind billetter til 9. udgave af “Musik Mig Blidt præsenterer”

21 nov 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

“Musik Mig Blidt præsenterer” er et samarbejde mellem Musik Mig Blidt og Kulturstationen i Vanløse, hvor Musik Mig Blidt kuraterer en magisk showcase-aften med artister fra det danske vækstlag, håndplukket til lejligheden!

Tidligere udvalgte kunstnere har været Tusindfald, Jens-Ulrik Kleemeyer, Milford, Palace Winter, Sweet Tempest, Late Bloomers, Flod, Feivel, PFAU, Rasmus Brix, Diet, Hey Way, Yune, Fugleflugten, Goodbye Lisichka, Oliver Dengsø, Mads Vadsager, Eucrid Elms, Penny Police, Death Machine, ØYA og Rainbrother. 

Til denne niende koncertaften i rækken d. 13. december er det Hunbjørn og We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, som Musik Mig Blidt har fornøjelsen og æren af at præsentere live. Nedenfor kan du læse mere om de to kunstnere, høre eksempler på deres musik, og til sidst i artiklen kan du læse, hvordan du kan vinde billetter til koncerten!

Billetter kan købes her via Billetto (60 kr. + gebyr / 70 kr. i døren)

Facebookevent 

Tid: Døre kl. 20.00 / Koncertstart kl. 20.30

Sted: Kulturstationen Vanløse, Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse

(lige ved siden af Vanløse st. (metro))

 

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself


Foto: Alexander H Jespersen

Den ene af de optrædende kunstnere er den filosofisk anlagte trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, som jeg har fulgt siden de første gang gav lyd fra sig i 2013 med en række lovende demoer på deres Soundcloud-profil. Siden er der gået 5 år, hvor jeg har ventet utålmodigt på at bandet for alvor skulle rykke på sig. Koncerter har bandet godt nok spillet rigeligt af (bl.a. Roskilde Festival), som jeg heldigvis selv har oplevet nogle stykker af, men på udgivelsesfronten har det været meget begrænset med kun tre singler, indtil deres debut-EP Flashbacks endelig landede for ganske nylig.

På den dyrker WATWFTCTKI storladen kosmisk, drømmende pop med melankolske undertoner. Julie Christiansens lyse, luftige vokal er som skabt til det drømmende, himmelstræbende udtryk, som trioen går efter og lykkes til fulde med.

Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med tung bas og synkroniseret lys danner rammerne for en helhedsfortælling der søger at tryllebinde tilskueren udi en kosmisk trance.

Lyt til EP’en her:

 

Tjek også denne live optagelse af Out Of Doubt fra da sommeren gik på hæld:

 

Tjek også tidligere singler med et lidt hårdere og ravet udtryk.

 

HunBjørn


Foto: Hedvig Larsson

Ulla Pihl er tidligere har været frontkvinde i det eksperimentelle popband Lima Lima. Under navnet HunBjørn spænder hun mellem både det rå og det sårbare i sit musikalske univers. Der er hentet inspiration fra bl.a. 70’er-pop og fra bands som Blonde Redhead, My Bloody Valentine, Grouper, Beach House og Nils Frahm til et forvrænget indiepop-univers, båret af drømmende klaver, vokaler, guitar og strygere i en setting af synths og stramme bas-tromme-parløb.

EP’en In Vacuo udkom d. 14. september og demonstrerer en stor spændvidde rent musikalsk, uden at det af den grund går ud over EP’ens sammenhængskraft.

Hele Ep’en er skabt i samarbejde med en af mine absolutte yndlingsproducere Brian Batz (Sleep Party People), og sammen har de to skabt et indiepopunivers omkring Ullas fokus på de soniske strukturer i musikken og hendes fascination af instrumenternes klanglige forvandlingsmuligheder. HunBjørns tekstunivers kredser om modsatrettede følelser, gråzonerne i livet og spændingen i sammensatte mennesker i en sammensat verden.

 

Konkurrence

Musik Mig Blidt udlodder 5×2 billetter til koncerten!

For at deltage skal du blot finde konkurrenceopslaget på Musik Mig Blidts Facebook, Twitter eller instagram-profil og smide en kommentar i kommentarfeltet. Der vil blive trukket lod blandt kommentarerne mandag d. 10. december, kl. 21. Vinderne bliver kontaktet samme aften.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

Leave a Reply