TM Hunter – La Porte

17 sep 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

TM Hunter er et nyt københavnsk band bestående af de to medlemmer Michael og Therese Fischerson. Helt uerfarne ud i musikken er ingen af dem dog. Michael var aktiv i Doi, som i 2006 udgav det ekstremt undervurderede album Sing The Boy Electricog Therese var sangerinde i det nu opløste band GimmiJapan. De to medlemmer deler efternavnet Fischerson, da de udover et fælles engegement i musikken, ligeledes blev gift i 2009.

Bandet trækker på inspirationer fra  bl.a. Coco Rosie, Tom Waits og Serge Gainsbourg, og genremæssigt kan man både spore melankolsk pop, folk og fransk film-musik. Netop Frankrig er en kraftig inspirationskilde, som det også kan høres på gruppens første single Mon Chat Est Mort, der for mig er et klart højdepunkt på Ep’en.

Duoen formår generelt at lave iørefaldende melodier, uden at der lefles for laveste fællesnævner. Og så er Tm Hunter på forfriskende vis heller ikke bange for at bryde med traditionel sangopbygning. Det høres f.eks. på Mon Chat Est Mort, der to tredjedele henne skifter karakter og pludselig lyder som folket fællessang i ca. 40 sekunder inden der vendes tilbage til fransk-romantisk storladenhed med strygere og hele pivtøjet. Et andet højdepunkt, The Garden, slutter af med noget, der minder om en vuggevise med et lydtæppe af legende børn i baggrunden. 

La Porte stikker måske i lidt for mange retninger til at være helstøbt, men her er rigeligt med talent til at glæde sig til en LP i fremtiden.

Ep’en ’La Porte’ udkommer på Father Figure Records  d. 24. September 2012, men Musik Mig Blidt har eksklusivt fået lov til at give et smugelyt på EP’en her en uge før udgivelsen.

 

TM Hunter | Facebook

TM Hunter | Bandcamp

TM Hunter | Souncloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply