The Great Dicators – Sleep/Coming Back In Style

8 dec 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

great dictators 222

The Great Dictators er et københavnsk folk/rock-band på syv mand, dannet juni 2011. Bandet er opkaldt efter Charlie Chaplins klassiske film fra 1940 af (næsten) samme navn, og afspejler medlemmernes forkærlighed for alverdens levende billeder. I 2012 udgav de hele tre EP’er med lidt forskellige musikalske udtryk, der fint showcaser bandets spændvidde og samtidig holder en forbløffende høj standard!

Bandet er nu klar med en ny mini-EP Sleep / Coming Back in Style, der udover de to titelnumre, byder på to bonus-tracks i form af tidlige skitser af numrene Memphis og One of Us fra deres Horrorscopes EP fra sidste år – den anden i rækken af EP’er og samtidig min favorit grundet dens stærke melankolske melodier (Se tidligere indlæg her).

Mini-EP’ens to nye numre er atter velproducerede sange med melodisk tæft og forsanger Dragut Lugalzagosis stærke, mørke og udtryksfulde røst. Jeg er især vild med Coming Back in Style, der viser en afdæmpet og atmosfærisk side af bandet, inklusiv følsomt klaverspil, inden det bygger op til et vidunderligt intenst klimaks.

 

Her har du numrenes muskvideoer:

 

Stream EP’en i sin helhed:

  

De to titelnumre vil være at finde på bandets debutalbum Liars, der udkommer den 24. februar. Jeg har fået lov at snigelytte til albummet, og det er noget stort i vente skulle jeg hilse og sige!

The Great Dictators kan opleves live i Koncerthuset d. 1. februar i selskab med bl.a. Sleep Party People, The Malpractice og Ukendt Kunstner.

Læs mere og køb billet: http://www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2014/februar/cph-sound-wave.htm

 

The Great Dictators | Homepage
The Great Dicta­tors | Bandcamp
The Great Dicta­tors | Facebook
The Great Dicta­tors | Soundcloud
The Great Dicators | Youtube
The Great Dicators | Wimp
The Great Dicators | Spotify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply