Navneløs – Metronord (ny single)

5 feb 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

navneløs

Det talentfulde danske og purunge band med det selvrefleksive navn – Navneløs, har før fået roser for deres EP her på MMB, og nu rører bandet glædeligvis på sig igen. Singlen Metronord griber stafetten fra EP’ens blanding af alternativ rock og storladen, klassisk orkestrering, dog i denne omgang med en klar dominans af førstnævnte. Den gode melodi er heldigvis stadig intakt, ligesom nummerets bund af varierende støjende elementer endnu engang tilfører en stoflighed, der generelt klæder bandets lyd.

Nerven af ungdommelig naivitet og længselsfuldhed skinner stadig igennem, men man fornemmer mere aggressivitet og målrettethed (eller er det afklarethed?) i nummerets instrumentering såvel som lyrik: “I nat ved jeg, at du vil kommende svævende til mig / over himlen kommer du, men du finder mig ikke, jeg er stukket af”.

Nummeret blev indspillet i Aarhus Lydstudie november 2012, med Asger Christensen som producer og tekniker.

Videoen til Metronord, står Thomas Dyrholm fra fotokollektivet Powerclap bag. Han har tidligere produceret videoer til andre unge navne som Schultz And Forever og Asbjørn, og skabt visuals til Waldo & Marshas liveshows.

 

Metronord cementerer dette 7 mand store band som et af de mest originale og interessante på den danske scene lige nu.

Fang Navneløs på deres Danmarksturné:

7. februar: Walt­hers, Skanderborg
8. februar: Kaffe & kær­lig­hed, Hjørring
16. februar: Radar, Århus
28. februar: Atlas, Århus
2. marts: Ideal Bar, København

 

Nav­ne­løs | Bandcamp
Nav­ne­løs | Facebook
Nav­ne­løs | Spotify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply