L E W – Drenched In Night EP

10 dec 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

lew45

Jeg var meget begejstret for L E W’s første single Keep Me Going, der udkom over et halvt år siden. Nummeret mindede mig lidt om et nummer på soundtracket til en fiktiv moderne western med dens støjende og sitrende guitar og Sara Lewis Søren­sens hjemsøgende vokal. Siden er en ny single Drenched In Night udkommet, som samtidig er titlen på Saras første og hidtil eneste EP, der er ind­spil­let, arran­ge­ret og pro­du­ce­ret i sam­ar­bejde med Rosa Lux, Anders Wal­lin, Anders Holst, Jakob Høyer og Rune Borup.

Her fortsætter hun de gode takter med den føromtalte andensingle som et klart højdepunkt. Igen er der lidt støvet, rå western over det, men denne gang er tonen mere dyster og skæbnesvanger, og hvis vi bliver i westernuniverset, kunne sangen passende ledsager rulleteksterne efter vores (anti)helt på tragisk, men heroisk vis har tabt det afgørende slag.

Tjek også den flotte og natteblå video til nummeret:

L E W – Drenched In Night from VJenny on Vimeo.

 

Nu er det ikke helt fair at pakke L E W’s musik ind i al den westernsnak. Generelt slår EP’ens lydbillede på fornem vis bro mellem føl­som og nærværende singer-songwriting og vævende stø­jrock, grænsende til decideret drømmende shoegaze. Det bliver spændende at se, hvad næste udspil bliver. Potentialet til at begå en kvalitets-LP er der i hvert fald til fulde.

Stream EP’en her via Spotify/WiMP:

  

 

L E W er i skrivende stund ved at gøre sig klar til en række koncerter i 2014. En dobbelt koncert med et andet kompentent navn, Roxy Jules på Husets Teater skulle være en realitet den 4 april, men flere koncerter vil sikkert følge. Hold derfor øje hvis du, ligesom jeg, agter at fange L E W live. Et tip kunne være et følge hende på Facebook (link herunder).

 

LEW | Home­page
LEW | Soundcloud
LEW | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply