Cody – Fractures

11 sep 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Sidst jeg skrev om danske Cody var i forbindelse med nogle live video sessions, hvoraf jeg var meget begejstret for det nye nummer Close The Door. Dette stærke nummer er at finde på den helt nye plade Fractures , som er fuld af flotte arrangementer og gode melodier. I kraft af den rige instrumentation fra de i alt 7 mand (heraf én kvinde) er der rigeligt med detaljer, uden at sangene nogensinde drukner i dem. Det er også et album der vokser ved genlyt.

Cody er stadig folket med en særlig nordisk melankoli, som passer perfekt til det danske efterår. Ligesom vi nu så småt må sige farvel til sommeren handler pladen også om brud i forskellige afskygninger, hvorfor den har fået titlen Fractures.

Forsanger Kaspar Kaae udtaler:

”Albummet handler gennemgående om at være på vej væk – at bryde meget
noget som har været. Det er den slags oplevelser, som har fyldt de seneste år, som nu er blevet til en plade. Det er brud, som er forårsaget af politiske beslutninger. Det er bruddet med venner og kærester – de mennesker, som man har haft tættest på. Det er bruddet mellem fantasi, drømme og virkelighed. Og det er bruddet der sker, når døden opleves tæt på”.

Her er et par smagsprøver:

Cody – Disharmony

01 Disharmony

Cody – August

05 august

Cody – Close The Door

07 close the door

 

Du kan også streame hele albummet via Spotify:

 

Fang Cody på deres Danmarksturné som ser således ud:

13/09 HILLERØD, KLAVERFABRIKKEN (DK)
14.09 Musikhuset, Rønne
27.09 Studenterhuset, Aalborg
28.09 Voxhall, Aarhus
29.09 Lille Vega, Kbh.
30.09 Kulturmaskinen/Sort Søndag, Odense

Cody | Homepage

Cody | Facebook

Cody | Spo­tify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply