Wonderland

18 jul 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

wonderland

Jeg har med interesse holdt øje med Wonderland, siden jeg tilbage i marts lyttede til en række demoer på bandets soundcloud. Siden har demoerne løbende gennegået ændringer i udtryk og produktion, indtil nu hvor demoskiltningen er forsvundet og der tilbage står tre helstøbte og stærke sange.

Wonderland fremviser en kombination af drømmende pop og alternativ rock. Selv lister bandet The Rolling Stones, The Vaselines og The Pixies som inspirationskilder, men derudover synes man også at kunne spore britpoppere som Oasis, Blur og Pulp i deres catchy pop-rockede lyd – med halvpsykedeliske rock & roll tendenser.

Bandet imponerer mig med deres virkeligt stærke melodier, der får nærmest anthem-agtige proportioner, især på Alabama og til dels også  Here’s The Love.

Hvis sangene også imponerer dig, så kan du glæde dig til oktober/november, hvor Wonderland forventer at have en udgivelse klar.

Wonderland – Alabama

Wonderland – Here’s The Love

 

Allermest iørefaldende og i-fare-for-at-få-på-hjernen er den festlige og energiske Far Away, hvor den ikke får for lidt orgel og guitar!

Wonderland – Far away

Tidligere på året spillede wonderland på Drone, og fra denne koncert kan du her få et indtryk af bandet live:

‘Far Away’ by Wonderland (LIVE, Drone 2013) from WONDERLAND on Vimeo.

 

Wonderland spiller på lørdag på Henrys Dream Festival i Roskilde og ellers kan man fange bandet den 30. august på Loppen, hvor de varmer op for black Market Karma.

 

Wonderland | Facebook
Wonderland | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply