Wolf Alice

24 feb 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

wolf alice

Solen skinner i skrivende stund fra en skyklar himmel i det københavnske. Og så var det jeg kom til at tænke på en bestemt sang fra engelske Wolf Alice, der altid plejer at give mig at skud energi, som godt nok ikke kan sidestilles med solens massive påvirkning, men i hvert fald altid har påvirket mit humør positivt.

Musik er jo fremragende til at forstærke følelser, og den spirende forårsfornemmelse jeg sidder med lige nu, er Bros et perfekt soundtrack til. Godt nok er sangen en hyldest til venskaber, men solen er vel også en slags ven!

Teksten sammen med den glitrende guitar virker særdeles livsbekræftende på mig: “Shake your hair, have some fun / Forget our mothers and past lovers / Forget everyone / Oh I’m so lucky / You’re my best friend.”

 

Wolf Alice har mere at byde på end denne ene perle.  I 2013 udgav de to singler med tilhørende b-sider og en EP med titlen Blush. indtil videre er deres lyd ret eklektisk. Nogle numre er ret 90’er-rockede med en mættet lyd mens andre er mere minimalistiske og minder en smule om The XX.

Titelnummeret fra Blush hører til sidstnævnte, især i de første to tredjedele.

 

Høre mere Wolf Alice via din fortukne kanal herunder.
Wolf Alice | Soundcloud
Wolf Alice | Spotify
Wolf Alice | WiMP
Wolf Alice | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply