Tusindfald

28 dec 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

tusindfald500

Foto: Karen Marie Kruuse

Tusindfald udgav deres debut-EP Kys tilbage i september på det britiske pladeselskab Indelabel, og den har fået alt for lidt opmærksomhed herhjemme. Det retter vi en smule op på nu!

Tusindfald blev dannet omkring den danske producer, sangskriver, lyddesigner og studerende hos Sonic College i Haderslev, Jesper Lundager. Derudover består bandet af Astrid Lund Østrup på vokal, Mikkel Peder Fabricius på bas og Sofie Johanne Birch på backingvokal. Udtrykket befinder sig et lunt sted mellem særdeles dragende drømmepop og shoegaze.

Favoritten er nok den himmelstræbende Solstrejf hvis enkle lyrik, jeg kun kan tilslutte mig: “Solstrejf/ hvor er du nu/ jeg savner dig”.

Tusindfald – Solstrejf

 

Eskapisme spiller en stor rolle i Tusindfalds musik. Det er musik, hvor du kan drømme dig langt væk fra stress og jag. Den lidt langsommere og mere atmosfæriske Kys burde få dig til at føle dig tæt på vægtløs og hvis du lukker øjnene, er det næsten som om du driver afsted på en blød bomuldssky.

Tusindfald – Kys

 

Det samme gør sig gældende på den instrumentale Under Overfladen.

Tusindfald – Under Overfladen

Kys har i øvrigt fået en passende drømmende video, som er filmet og instrueret af bandet selv.

 

Ep’en kan oså streames på Spotify eller WiMP:

  

 

Kys er også udkommet på 10” vinyl med et eksklusivt fjerde nummer …efterlader Spor I Luften. Køb den her: http://www.piccadillyrecords.com/products/Tusindfald-KysEP-Indelabel-92529.html

 

Tusindfald | Facebook
Tusindfald | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply