This Is You – Carbon Eyes (forpremiere)

7 aug 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

carboneyes-presse

This Is You er et nyt band fra Thisted, som nu udsender deres første single, Carbon Eyes. Den udkommer ofifcielt fredag den 9. august, men jeg har fået lov at premiere den her på bloggen inden.

Carbon Eyes er et dystert alternativt indierock-nummer udstyret med masser af pondus og patos inden for et kontrolleret kaos. Det kan høres, at bandets tilholdssted er en gård langt ude i naturen i den nordvestjyske nationalpark. Her hersker på den ene side en følelse af isolation og ensomhed, der skinner igennem på nummeret i form af mørk desperation og det at være fanget i en kæde af destruktive tanker.

På den anden side udfordrer elementer af håb og optimisme det dystre univers, og naturens skønhed og storslåethed, som bandet omgiver sig med til hverdag, er en del af denne modvægt. Klaverspillet står for mig som den stærkeste repræsentant for denne modvægt til det dystre med dets smukke, lyse klang.

Skismaet mellem lys og mørke symboliseres også i titlen Carbon Eyes. Kulstof er som bekendt sort og støvet, men kan under pres blive til en smuk lysbrydende diamant.

This Is you – Carbon Eyes

carbon eyes MM EXCHANGE MSTRD

Singlen er blevet til efter intens vejledning fra Claus Bergmann (Kitty Wu) og Mathias Bertelsen (Artificial Brothers).

 

This Is you | Facebook
This Is You | Soundcloud
This Is You | Bandcamp

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply