These New Puritans

31 maj 2010 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

These New Puritans udgav albummet Hidden i januar i år, men jeg har først fået lyttet til det nu. Jeg har aldrig været begejstret for forsanger Jack Barnetts stemme, jeg er faktisk i tvivl om han egentlig kan synge. På Hidden bliver der ikke ændret ved den opfattelse. Men det britiske band kan altså et eller andet i forhold den rytmiske del og lyde, som virker sært dragende.

I tilfælde af, at i ikke har hørt det nyeste fra bandet, så kan i høre et par smagsprøver her. Første track er Three- Thousand, der mikser hip hop beat med sværd- og kæderaslelyde og dyb basun bas som bund (lyder det som om). Det lyder nærmest som et alternativt bud på en sørøverhymne.

These New Puritans – Three- Thousand

03 – Three-Thousand

Næste nummer, jeg har valgt, er Attack Music, som med sine insisterende trommer vitterligt lyder som et angreb på ens ører. These New Puritans benytter sig her blandt andet af oboer (som går igen på store dele af albummet), kvinde- og mandekor, børn på backing vokal, lyden af porcelæn, der bliver smadret samt endnu en gang lyden af sværd der flænser igennem den tomme luft. Det er originalt og fungerer overraskende godt!

These New Puritans – Attack Music

05 – Attack Music

Tjek desuden de to fine musikvideoer til Attack Music og We Want War, der har det tilfælles, at de begge er i ultra slowmotion og har fokus på menneskekroppens æstetiske kvaliteter.

Husk at vælge 720p (HD) for bedste kvalitet.

These New Puritans | Myspace

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply