TÅRN

1 jul 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Tårn

Når man får en mail fra et nyt band – TÅRN, der på eventyrlig vis indledes med ordene: “Midt i kongeriget ligger en ø med en by med et tårn. Her boede vi og herfra udsprang vores musik, ud af venskab og uskyldig ungdomskærlighed.”, bliver man nysgerrig.

Og når man så trykker på linket til videoen til Hvis Du Vil Ha’ Mig og kan konstatere, at TÅRN også laver eventyrlig god musik, så bliver man glad! Lyt engang til denne dejlige nostalgiske sang:

TÅRN – Hvis Du Vil Ha’ Mig

 

Om nummeret, som TÅRN selv har produceret, fortæller bandet:

Hvis Du Vil Ha’ Mig er mindet om den første forelskelse, fra den tid, hvor tøserne pludselig ikke bare var underlige og det igen gjaldt om at blive fanget, når man legede pigerne-efter-drengene i skolegården. Om dengang du drak sig fuld i rød sodavand og festen sluttede klokken ti. Om dengang du cyklede til skolefest i dit stiveste puds, spiste saltstænger og dansede stopdans.”

TÅRN er endnu ikke signet hos nogen, men når man lytter til de to andre sange, som bandet har online, står det klart, at det kun kan være et spørgsmål om tid før et pladeselskab bider på. TÅRN har et solidt, blidt tag på rocken, og lyrikken er overbevisende eftertænksom og bittersød som jeg godt kan lide den. Melodierne og teksterne er faktisk så charmerende og iørefaldende, at jeg får lyst til at synge med – noget som jeg ellers ikke gør så meget i!

Tjek bare denne sommermelankolske smuksak af en sang om ulykkelig kærlighed!

TÅRN – Solskin Over Tage (live i Black Tornado)

 

Tårn har tilsyneladende eksisteret i noget tid. Denne sang kan dateres tilbage til december 2012, og viser ligesom de andre præsenterede sange en veludviklet sans for den gode melodi!

Tårn – Ud Af Mit Vindue

 

Tårn | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply