Sweeet Jesus 17

17 aug 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Sweet Jesus 17 2

Bandkollektivet Oh!My huser bandene Cape Canaveral, Virgin Suicide, October Dance og ikke mindst Ice Cream Cathedral. I tråd med kollektivets ånd om at udnytte hinandens kræfter har Terkel Røjle fra Cape Canaveral og Virgin Suicide, Kristian Bønløkke fra Virgin Suicide og Kristian Paulsen fra Ice Cream Cathedral sammen startet bandet Sweet Jesus 17 og netop har udgivet en selvbetitlet EP.

Og hvilken forfriskende start for denne nye konstellation! EP’en består af fire numre med en ligefrem garagepoppet – og rocket energi. Det er nogle meget fængende og ubekymrede melodier som Sweet Jesus 17 har tryllet frem, og selve produktionen er nostalgisk lo-fi organisk og halvskramlet. Dejligt! Mit gæt er, at drengene har brugt analoge spolebåndoptagere eller i hvert fald en eller anden form for vintage udstyr (jeg er ikke ekspert på området) for at opnå denne nostalgiske, varmt lyd.

Jeg ved ikke om det er den lette, ubekymrethed som sangene emmer af, der gør udslaget, men der også noget ubestemmeligt ungommeligt over EP’ens iboende stemning.

De to første to sange indeholder en sprød, halvhæs vokal, mens de resterende to drives af en sødmefuld falset, som især på Calling You (all night long) minder en del om Oh No Ono. Jeg er ikke klar over, om disse to forskellige vokale udtryk er af samme eller forskellige sangere, men begge udtryk fungerer i hvert fald upåklageligt!

Samlet set er resultatet meget nemt at holde af! Lad os håbe, dette ikke er det sidste vi hører fra Sweet Jesus 17!

 

Sweet Jesus 17 | Bandcamp
Sweet Jesus 17 | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply