SUKK

27 maj 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

SUKK PRESSE FOTO

SUKK er en nyudsprunget mand-og-kone duo, Johanne Jepsen og Peter Simonsen fra København, der siden de mødte hinanden som ganske unge har haft musikken og naturen som fælles omdrejningspunkter.

Det er der kommet en anbefalelsesværdig EP ud af, der er kraftigt inspireret af særligt det nordiske vinterhalvårs golde natur samt dets mørke og bidende blæst. Parret blander organiske instrumenter som strygere, blæsere, kirkeorgel og klokkespil med synthesizers og elektroniske elementer til et episk, filmisk udtryk, der konstrastes af Johanne Jepsens sårbare dansksprogede lyrik og vokale fremførsel. 

Det skinner igennem i musikken, at parret har en forkærlighed og forståelse for livets melankoli. Kunstnernavnet “SUKK” antyder i sig selv den følelse af længsel, som deres musik indeholder og som samtidig er en integreret del af melankoliens væsen. Man kan med andre ord høre mange suk i SUKK’s musik.

Her er et par eksempler i form af den blæser-prægede Den Her Må Jeg Klare Selv og den mere elektronisk funderede Pas På Det Smitter.

SUKK – Den Her Må Jeg Klare Selv

SUKK – Pas På Det Smitter

 

SUKK’s debut-EP er indspillet og mixet i parrets lille dagligstue på trejde sal I Vanløse. Den er tilgængelig digitalt på både på WIMP, Spotify og iTunes.

SUKK | Homepage
SUKK | Facebook
SUKK | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply