Snake & Jet’s Amazing Bullit Band

25 mar 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Hvis du har hang til psych-rock fra 70’erne skal du tjekke nyeste plade fra Snake & Jet’s Amazing Bullit Band ud. Som bandets navn antyder, er dette ikke er stener rock. Vi ovre i den højenergiske afdeling af det psykedeliske.

Den nye plade har fået titlen Stuff That Rotate, og Bandets to medlemmer Thor Rasmussen og Thomas Frederiksen aka Snake & Jet har ladet guitar og vokal fylder mere end på de foregående albums, ”X-Ray Spirit” og ”Peaceboat”. Men omdrejningspunktet er stadig grooves. Ordet “omdrejningspunkt” er nærmest et tema i sig selv på pladen.

Snake & Jet udtaler:

”Pladen vi har lavet roterer og ofte om en kerne. Men det er ikke det vigtige. Det er selve bevægelsen; det at langsomt nærme sig noget. At kredse omkring. Hvis man ikke kommer det nærmere, har man roteret med og deri oplevet et tyngdefelt af lyde. Musikken har den cirkulære bevægelse som motiv. Det flyder naturligt og nægter at stoppe. Rytmen drejer. Melodier går i ring. Temaer gentages, men på en ny påbegyndt bane og forskellige steder i fortællingen. Som helhed beundres friheden i eskapisme (rockens vigtigste væsen). Men det skal være kropsligt at undslippe virkeligheden. Det eventyrlige og fortryllende, det oplevede og sansede er systemets brændende sol. Revolves around revolving.”

Temaer som virkelighedsflugt, tvivl, forbrug og kærlighed/begær danner desuden baggrund for pladens tekstunivers.

Black Eggs er den catchy første single pladen. Kan du føle grooven? Så husk at downloade og tag den med ud i solen!

 

Stuff That Rotates lander i pladeforretningerne 30. april i Skandinavien og i maj i Benelux, Tyskland og UK. Men pladen kan allerede lyttes til på Spotify (link i bunden af indlægget).

Hvis du ikke har hørt om Snake & Jet’s Amazing Bullit Band før, så tjek også lige et par guldkorn fra debutpladen:

 

Snake & Jets Amazing Bullit Band – X-Ray

Snake and Jets Amazing Bullit Band – X-Ray

 

Snake & Jet’s Amazing Bullit Band spiller på Spot Festival den 4.-5. maj i Århus og kan også opleves i København den 24. maj på Huset i Magstræde.

 

Snake & Jet’s Amazing Bullit Band | Homepage

Snake & Jet’s Amazing Bullit Band | Facebook

Snake & Jet’s Amazing Bullit Band | Spotify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply