Slaughter Beach

26 jan 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

 slaughter beach

Slaughter Beach er et tremandsband fra Odense bestående af Nikolaj Westi, Hasse Mydtskov og Mads Emil Aagaard. Hasse Mydtskov spiller i øvrigt også trommer i The Kissaway Trail, der udgav deres hidtil bedste album sidste år (og som jeg af uransagelige årsager aldrig fik skrevet om, selvom det var et af mine absolutte yndlingsalbums sidste år).

Slaughter Beach er inspireret af bl.a. Beatles, Broken Social Scene, Built To Spill, Grandaddy, Elliott Smith, Pixies, David Bowie og Flaming Lips.

Bandet dyrker en skramlet, men samtidig lækker lofi-æstetik, som både er energisk, drømmende, charmerende og følsom melankolsk på samme tid. Samtidig har musikken noget atmosfærisk over sig, der skaber associationer til tidlig Beach House. To sange er foreløbig tilgængelige på Slaughter Beach’s soundcloud.

Jeg elsker det gennemgående guitarriff i Made Up True Love (selvmodsigelse FTW!), og det der “whoa”-udbrud i nogle af overgangene giver ligesom nummeret et ekstra skud energi. Når jeg lytter til denne sang, ville jeg ønske, jeg ejede en bil, for nummeret ville egne sig perfekt til at cruise ud af landevejen.

Slaughter Beach – Made Up True Love

 

Spinning Globe er mere vokalbåret og har en skøn, enkel melodi, som man godt kunne få på hjernen.

Slaughter Beach – Spinning Globe

 

Slaughter Beach har heldigvis flere sange på vej. De arbejder både på en EP og et decideret fuldlængdealbum og skulle også være i dialog med branchefolk og i gang med et stable liveshows på benene. De har allerede godt hul igennem til Nordamerika og spiller deres første festivaljob på Canadian Music Week i begyndelsen af maj.

 

Slaughter Beach | Facebook
Slaughter Beach | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply