Sink Ships – Keep It (UNKWON REMIX)

1 nov 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

sink ships

Det dansk/svensk/australske band Sink Ships, som bevæger sig et sted i mellem-country og americana-genren udkommer med deres selvbetitlede debutalbum den 11. november. To singler er allerede sluppet løs, men nu tilbyder bandet via københavnske Unkwon et tredje nummer i en kraftigt remixet udgave. Nummeret er fuld af spændende lyde og effekter, der giver en kølig, maskinel stemning, men på den anden side er der også tilsat en tilpas mængde varm atmosfære og endda træpercussion til at bløde op på den kølige overflade.

Unkwon er en flittig remixer og er blevet featured her på bloggen med remixes af bl.a. Brandy & Monica, Toni Braxton, Fast­pohol­men, CTM og Rough Days For Diamond Trade såvel som med sit eget materiale. Jeg synes virkelig, han har sans for at dreje originalmateriale i en interessant og personlig retning , og også denne gang har han en skabt et virkelig fedt remix! Stream/download gratis ovenover.

Unkwon kan du i øvrigt fange som warm-up for ingen ringere end Trentemøller den 23. november på Store Vega.

Sink ships holder releasefest på Baghold i København d. 9. november, hvor Unkwon, Money For Rope og ET Tumason også spiller. Link til event på facebook: https://www.facebook.com/events/245169132300662/?ref=22

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply