Silver 6

14 mar 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Silver 6

Foto: Mike Højgaard

Silver 6 består af Mads Hyhne, Jens Hein, Silas Hagemann Tinglef, Mads Brinch og Rasmus Valldorf. Navnene vækker nok ikke meget genklang i din hukommelse, men de 5 medlemmer har tidligere spillet med navne som The Raveonettes, The Asteroids Galaxy Tour, Howl Baby Howl, Nikolaj Nørlund, Marie Fisker og 4 Guys From the Future, så det er altså ikke uerfarne kræfter, der er på spil i Silver 6.

Rockbaren Drone på Nørrebro i København har startet deres eget pladeselskab, Drone Recordings, og Silver 6 er deres første udgivelse.

Bandet spiller psykedelisk, stenet og beskidt rock med et fedt flow. Selv kalder bandet det for noisegospel. Første single, Are We Lovers, er netop sluppet løs og lyder som om, bandet står og giver den gas med solbriller og vind i håret i et knastørt ørkenlandskab! Nummeret har med andre ord en forførende, cool og sexet vibe. Jeg har smuglyttet til nogle flere numre fra Silver 6, og jeg kan godt love, at det, de her drenge har gang i, holder helt og aldeles!

Musikvideoen til Are We Lovers er godt nok ikke optaget i en ørken, men til gengæld er den for sexet til Youtube…

“Are We Lovers” Silver 6 from Christian Eaglecastle on Vimeo.

 

Tilbage i december spillede Silver 6 en koncert på Drone bar i København, som jeg desværre missede. Videoen nedenfor er optaget på selv samme bar og demonstrerer, at bandet også lyder fede live.

 

Det bliver spændende at høre nyt fra Silver 6. Ligeledes ser jeg frem til at følge Drone Recordings, som efter eget udsagn vil udgive danske bands fra den alternative rockscene, der har en tilknytning til Drone Bar og er særligt stærke i livesammenhænge.

Silver 6 | Soundcloud
Silver 6 | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply