Rosemary

5 dec 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Den 6. december udgiver den halvt iranske, halvt danske elektroniske duo Rosemary deres debut EP A Persian Tale. Udgivelsen er en fusion af det moderne Skandinavien og halvfjerdsernes Iran, af disco og electro­nica, højfrekvent avantgarde og regulær pop.

Det fungerer sublimt, og jeg kan derfor varmt anbefale udgivelsen. EPen består af seks originale tracks, der vil være tilgængelige som gratis download på duoens hjemmeside og betalende download på iTunes. Den bliver desuden udkomme på vinyl i starten af det nye år. Udgivelsen følges op meden række remix af prominente artister fra ind og udland, herunder bl.a. danske Kasper Bjørke og amerikanske The Golden Filter.

Duoen udsender yderligere en otte minutter lang musikfilm umiddelbart efter udgivelsen, der præsenterer Rosemarys identitet i et audiovisuelt univers. Duoens mandlige halvdel, Lasse Martinussen, som også er filminstruktør, har instrueret videoen. Mens vi venter på EP og musikfilm, får du her en forsmag på EPen, som jeg har fået lov af Rosemary at dele.

Rosemary – Sleep Alone  (Right click to download)

02 Sleep Alone

Hør hele EPen herunder:
Rosemary “A Persian Tale” download the free EP at http://www.rosemarymusic.net/ by Rosemary

 

Rosemary | Homepage

Rosemary | Myspace

Rosemary | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply