Pretty Lights vs Radiohead vs Nirvana vs NIN

21 jun 2011 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

Pretty Lights er den alsidige producer Derek Vincent Smith fra Colorado. Han færdiggjorde fornylig sit første remix i 2011, og det er en vaskeægte genistreg, der mikser og sampler Radiohead’s “Everything in its Right Place,” Nirvana’s “All Apologies” og Nine Inch Nails’ “Closer” til perfektion. Det er et super groovy dubstep remix, der bare bliver bedre og bedre som sekunderne går. Det hele går op i en højere endhed omkring 3:30.

Pretty Lights vs. Radiohead vs. Nirvana vs. NIN (Right click to download)

Pretty Lights vs Radiohead vs Nirvana vs NIN

Alt Pretty Lights musik, remixes som originaler, kan hentes gratis på hans hjemmeside (se bund). Generelt er kvaliteten høj, så det kan varmt anbefales! Hvis du ikke er så meget til dubstep, bør det ikke afskrække dig, for han bevæger sig på tværs af mange andre genrer – især hip-hop.

Jeg opdagede også lige, at Pretty Lights opvarmede for Dj Shadow i går på Amager Bio. Doh! Ville jeg gerne have oplevet. Bor du i Århus, kan han dog fanges på Train i aften, hvis du er hurtig!

Sakset fra Trains hjemmeside:

MiskMask er i sommerferiehumør og giver alle med billet til koncerten med DJ Shadow, mulighed for at tage en god ven, veninde, kæreste eller andet godtfolk med gratis. Skyggetilbuddet gælder for alle der allerede har købt billet, såvel som dem der køber billetten i forsalg.

Det bliver det jo ikke mindre attraktivt af!

Pretty Lights | Soundcloud

Pretty Lights | Homepage

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. Karoline siger:

    Hold kæft hvor er det lækkert, det der!

  2. Fin hjemmeside, og jeg sier når jeg selv er en web designer! / Sara

Leave a Reply