Postiljonen

16 dec 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Postiljonen

Sverige er som mange ved leveringsdygtig i kvalitetspop. Postiljonen er et nyt navn på den svenske pophimmel, der gør sig i ambient, drømmende electropop.

Første nummer jeg vil introducere er et aldeles skønt cover af Whitney Houstons How Will I Know. Tempoet er sat helt ned, beatene falder lækkert blidt og ungpigevokalerne er badet i fjern rumklang .Og så er der den drømmende saxofon, der sprøjter lidt tilbagelænet sexyness ind i nummeret.

Her er musikvideoen til nummeret:

How Will I Know / All That We Had Is Lost from Postiljonen on Vimeo.

 

Andet nummer Dit bara drömmar når er mere euforisk med sit gennemgående uhhh uhhh kor og svævende synths. Jeg tror endda, jeg kan spore en panfløjtelyd og klokkespil. I starten udgøres den rytmiske del af en slags jungletrommer som glider over i en mere bombastisk marcherende rytme. Saxofonen gør sin entre igen til sidst med stor effekt.

 

På Postiljonens Vimeo-kanal fandt jeg flere dejlige numre. Tag f.eks. På väg tillsammans, der forener skandinavisk electronica med en mere tropisk lyd. Nummeret er båret af mange forskellige vokalstykker, der vikler sig ind og ud af hinanden på smukkeste vis.

På väg tillsammans from Postiljonen on Vimeo.

 

Du kan selv på opdagelse i flere sange på Postiljonens Soundcloud og Vimeo side. Det hele kan downloades gratis.

 

Postiljonen | Facebook

Postiljonen | Soundcloud

Postiljonen | Tumblr

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply