Old Amica

23 mar 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Ingen af de store internationale blogs har taget Old Amica op, og det er en skam! Old Amica laver musik, der er alt for godt til ikke at få væsentlig mere opmærksomhed, end de hidtil har fået. Forhåbentlig kan jeg med dette indlæg give dem et lille skub ud af skyggen.

Old Amica spiller lo-fi indie med små underspillede elektroniske virkemidler og samples. Den gode melodi er i centrum, og i den forstand er det poppet, men vi befinder os milevidt fra den slags, du kan blæse tyggegummibobler med.

Det er sfærisk, drømmende og ofte melankolsk; tre kendetegn, den faste læser vil vide, jeg ofte overgiver mig til.

Old Amica er to gutter fra Sverige, den ene fra Stockholm, den anden fra Umeå. Det er ca. 700 km fra hinanden. Heldigvis har Internettet gjort det muligt for dem at samarbejde på trods af afstanden.

Debris, duoens første LP fra decmeber 2011, har været i heftig rotation i Musik Mig Blidt hulen. Det er en plade, der klart skal høres i sin helhed for for alvor at komme til sin ret. Det har du mulighed for længere nede. Her er et par eksempler på Old Amicas talent:

 

Ja, som sædvanlig har jeg svært ved at begrænse mig, når begejstringen tager over. 5 numre var måske lige i overkanten som teaser.

Måske skulle du bare have hørt hele pladen til at starte på:

 

Old Amica | Facebook

Old Amica | Spotify

Old Amica | Tumblr

Old Amica | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply