Nyt nummer fra Schultz And Forever

25 dec 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

schultz3

Jeg fatter ikke, at Jonathan Schultz (Schultz And Forever) kun er 18 år gammel. Ligesom jeg ikke fattede, at han kun var 17 år, da jeg først skrev om ham tilbage i marts 2012. Mine ord dengang står stadig ved magt i forhold til den nye sang Two Flowers: 

“Hans sangskriv­ning, kom­po­si­tio­ner og stem­me­fø­ring har en inte­gri­tet og moden­hed, der burde til­høre én, der er mindst 10 år ældre. Instru­men­te­rin­gen er spar­som, men besid­der en nerve, der for­mid­ler følelserne i en meget ren form.”

Dog får Two Flowers sparsomme instrumentering i den første tredjedel bestående af kun Jonathans vokal og guitarfingerspil selskab af både trommer og kor. Men det fungerer stadigt fantastisk, og hermed er forventningerne til Céline fra Musik Mig Blidts side skruet i helt i vejret!


Mens EP’en Odd Stories var indspillet på Jonathans værelse hjemme hos hans forældre, søgte Jonathan til den nye EP inspiration i det franske. Den danske singer-songwriter rejste i efteråret 2012 til Paris, og her mødte han en masse nye mennesker, spillede koncerter og skrev sange. Og inspirationsrejsen endte ud med indspilning i et studie i en skov lidt uden for Paris. Her blev Céline til, hvor det nye nummer Two Flowers er taget fra.

Her er lidt sammenklip fra denne rejse med Schultz And Forever i akustisk form på lydsiden.

 

Céline udkommer den 28. januar. I mellemtiden kan du stadig høre EP’en Odd Stories via Schultz and Forevers Bandcamp.

 

Schultz And Fore­ver | Facebook

Schultz And Fore­ver | Bandcamp

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply