Ny single fra Quick Quick Obey

8 jan 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

quick quick

Talentfulde og unge (gennemsnitsalderen er 20 år) Quick Quick Obey fra Thy i Nordjylland, har netop sluppet deres 2. single løs. Ligesom førstesinglen Sunn er den nye single Figures en underspillet iørefaldende sang, der trækker tråde tilbage til 70-ernes psy­ke­de­li­ske og eks­pe­ri­men­telle rock og videre op til den moderne stor­slå­ede poprock.

Figures byder således på en på samme tid doven og groovy basgang, trommerne er tunge, guitaren drømmende, synthesizeren legesyg og stjernedrysagtig og Esben Halkiers vokal ubesværet lækker at lægge øre til. Og så får sangen et skud naiv energi af et børnekor, der indleder sangen og dukker op 2/3 dele henne i sangen med et begejstret “heeeeyyyy”. Et fint lille indslag, der demonstrerer bandets sans for detaljernes betydning.

Quick Quick Obey – Figures

I starten af året flyttede Quick Quick Obey’s fire medlemmer sammen i et hus ved vesterhavet i Thy hvor de skrev og indspillede deres debutalbum, og det skulle udkomme i starten af indeværende år. Albummet er produceret af Magnus Jochumsen (Bodebrixen, Mechanical Bird mm.) og mixet af Caspar Hesselager, som selv har popprojektet My Heart the Brave, der er en af VEGAs Udvalgte i 2014.

Bandet har allerede spillet mere end 40 koncerter landet over, men deres første koncert som headliner sker på Vegas Ideal Bar den 27. januar, hvor de præsenterer sangene fra debuten live. Jeg anbefaler varmt at dukke op og opleve dette spændende vordende band i Ideal Bars intime og hyggelige rammer.

Link til arrangement på Facebook: https://www.facebook.com/events/700960489922186/

 

Quick Quick Obey | Bandcamp
Quick Quick Obey | Face­book
Quick Quick Obey | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply