Ny single fra Ice Cream Cathedral + vind to koncertbilletter

16 okt 2012 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

Så er der nyt fra danske Ice Cream Cathedral, som tidligere har været genstand for opmærksomhed på Musik Mig Blidt. Singlen The Ranger er fra det kommende debutalbum, der skulle se dagens lys i første halvdel af 2013. Singlen markerer bandets nye lyd med referencer til kunstnere som Enigma, Slowdive og Kate Bush. Man kan også stadig høre referencer til Beach House’ drømmepop.

 

Fredag d. 9. november inviterer Ice Cream Cathedral i samarbejde med Smash!Bang!Pow!, CPH:DOX og Jazzhouse til en ganske særlig AUDIO:VISUALS-koncert til et af Jazzhouses senaften-arrangementer under navnet AFTERBEAT. Med sig har bandet, foruden en lang række nye numre, VJ-duoen Lucid Feel, der leverer særligt udviklede live visuals med stemningsmættede og ofte dystre billeder. Forvent, udover videoprojicering, bl.a. også kunst-installationer på scenen.

 

Vind 1×2 billetter!

Musik Mig Blidt udlover 1×2 billetter til dette interessante event. Det eneste du skal gøre for at få chancen for at vinde, er hoppe over på Musik Mig Blidts Facebook profil og kommentere på dette indlæg senest 8. november.

 

Link til eventet på Faebook.

Læs mere på Jazzhouse’ hjemmeside.

 

Ice Cream Cat­hed­ral | Facebook

Ice Cream Cat­hed­ral | Soundcloud

Ice Cream Cat­hed­ral | Tumblr

Ice Cream Cat­hed­ral | Bandcamp

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Comments

 1. Per Frimann siger:

  Hvorfor tilknytte en konkurrence via Facebook, er det ik’ so last season?

  Firstmovers har da kvittet Facebook for længst, dette skriver jeg selv om, jeg har oprettet mig derinde igen, men dog kun for at gå i rette med en sundhedsguru snart.

  Men superfed hjemmeside, du har! Især fordi man som sat familiefar med fast job og det hele, her får præsenteret meget af den nye musik. Tak!

 2. admin siger:

  Hej Per, tak for din kritik. Du kan have ret i, at Facebook ikke ligefrem er det nye. Hvad foreslår du i stedet?
  Jeg har selv overvejet bare at lade folk bruge kommentarfeltet i stedet, men jeg har på fornemmelsen, at mange ikke kan finde kommentarknappen (der med småt hedder “No Comments” eller “1 Comment”, osv.)

  Den står bare ufremhævet sammen med tags’ne..

  Så jeg tænkte, at Facebook, som mange i forvejen bruger meget aktivt var mere ideelt til formålet, men jeg må da indrømme, at jeg havde svedt ud, at ikke alle bruger Facebook.
  Jeg vil overveje, om jeg i stedet skal holde mig til at bruge kommentarfunktionen her på på siden fremover ifb. med konkurrencer.

  I øvrigt tak for de rosende ord :)

  Mvh
  Søren

Leave a Reply