Nosaj Thing – Eclipse/Blue

28 okt 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Californiske Nosaj Thing laver musik indenfor genren hip hop og subgenrene electronisk hip hop, glitch-hop og ambient hip hop. Frække betegnelser – i virkeligheden kan det i det her tilfælde blot oversættes til “noget der lyder pisse fedt”!

Eclipse/Blue er titlen på den første single fra det kommende 2. album Home fra den 27-årige producer, der lander den 22. januar 2013. Produktionen er lige i øjet med pulserende, fodtrip-indbydende rytme, og drømmende og rislende stemning. Det elektroniske dominerer, men veksles i to omgange til et mere organisk udtryk, idet en akustisk guitar fader ind og ud.

At Nosaj Thing oven i købet har fået hjælp Blonde Redhead’s Kazu Makino, der bidrager med sin karakteristiske sfæriske vokal, gør det ikke mindre eskapistisk. Melodien er ligeledes let at falde for. Det er ikke overraskende, for alt hvad Blonde Redhead har spyttet ud siden albummet Misery Is A Butterfly fra 2004 er ret magisk. Specielt pladen 23.   

Ifølge Nosaj Things pladeselskab Innovative Leisure figurerer endvidere Toro y Moi som gæstesanger på den kommende plade, som udforske det filmiske lydunivers fra debuten Drift.

 

Nosaj Thing | Homepage

Nosaj Thing | Facebook

Nosaj Thing | Spotify

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply