Nelson Can til Roskilde festival 2012

26 feb 2012 by Søren Lund Korsgaard, 1 Comment »

Tøse punk til Roskilde 2012! Nelson Can er det andet band, jeg har fået fornøjelsen af at afsløre til Pavilion Junior.

Pigerne Signe Tobiassen, Selina Lannie og Tami Harmony Panik Vibberstoft (crazy navn!) har før spillet sammen i bandet med det fjollede navn “Niels På Dåse”. Nu er de tilbage med mere pondus under en tilnærmet engelsk oversættelse.

Nelson Can spiller råt for usødet punk med rigelige mængder attitude. Spilleglæden er i top og man fornemmer et glimt i øjet hos pigerne. Virkemidlerne er få, nærmest kun trommer og bas, men dette minimalistisk udtryk fungerer godt. Skønsang er på befriende vis erstattet af skrålende og skærende “don’t give a fuck” vokaler.

Apple Pie er det mest poppede af de fem numre, bandet har udgivet indtil videre, mens Do You Really Wanna Get Rid Of Me? har en anelse mere kant. Disse to numre kan du høre herunder. På f.eks. Love The Dog, der har en groovy synth bas som bund, er kanten endnu mere udtalt.

Nelson Can – Apple Pie (Right click to download)

Nelson Can – Apple Pie

Nelson Can – Do You Really Wanna Get Rid Of Me

Nelson Can – Do You Really Wanna Get Rid Of Me

 

Musikvideoer med de charmerende piger:

 

 

Køb Nelson Can’s sange via iTunes her. Du kan også lytte til 30 sekunders bidder, for at få en fornemmelse af bandets lyd. Og ja, så kan du som sagt også opleve Nelson Can på Roskilde festival 2012!

 

Nelson Can | Homepage

Nelson Can | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , ,

One Comment

  1. […] Musikmigblidt.dk – Nelson Can […]

Leave a Reply