Musik Mig Blidt samarbejder med Wimp – Vind Premium abonnement!

9 maj 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

fusion2

Egentlig har samarbejdet mellem Wimp og Musik Mig Blidt stået på i nogle måneder, og derfor er det på høje tid, at jeg får offentliggjort samarbejdet her på bloggen. Det er et samarbejde, jeg er utrolig glad for!

Wimp er en eminent streamingtjeneste i stil med Spotify. Tjenesten er gratis til PC og uden de irriterende reklamespots, som du finder i Spotify’s gratisudgave. Og i modsætning til Spotify, hvor du helst skal vide, hvad du vil høre på forhånd, fungerer guider Wimps velkomstside til nye numre, albums og playlister. En slags portal, hvor du kan gå på opdagelse i en masse lækkert aktuelt musik.

Wimps kompetente og meget aktive musikredaktion formidler også playlister fra udøvende kunstnere og musikfolk, specielt fra den danske musikbranche.

wimp

 

Samarbejde med musikblogs

Sidst men ikke mindst er anbefalinger fra eksterne musikmedier også en del af Wimp-universet. I den forbindelse har Wimp etableret et blog-univers bestående af nogle af de førende danske musikblogs, Regsnsky, Spol Op, Undertoner, Passive/Aggressive, Devilution og så altså Musik Mig Blidt. Læs Wimps pressemeddelelse her:

Musik Mig Blidts Wimp-side kan du finde her.

På siden kan du til højre gå opdagelse i playlister med titler som f.eks. “Chill”, “Elektroniske Spidsfindigheder”, “Sommervibrationer”, “Melankolske Perler”, “Neoklassisk/ambient Guld” og “Party Hists MMB Style”.

I midtersektionen finder du mine anbefalinger af de bedste nye sange og albums samt mine yndlingsalbums. Siden bliver opdateret mindst en gang om måneden.

Husk at tilføje siden til dine bogmærker i Wimp, så du hurtigt og let kan tilgå Musik Mig Blidt-siden igen.

(Klik på billedet for at se det i stort format)

wimp3

 

Herunder er en smagsprøve fra Musik Mig Blidts Wimpside i form af 99 elektroniske spidsfindigheder, hvor du finder alt fra fintfølende, legende electronica over atmosfærisk, dyster electro-pop til 80’er-inspirerede, synthtunge numre. Fra minimalt til maksimalt. Hårdt kontra blidt. Remixes og originaler.

Kun en brøkdel af musikken har før været featured på bloggen, men det er udelukkende fordi, jeg ikke kan nå at skrive om alt det geniale musik, der dukker op på min radar. Med andre ord er er der masser af musikalske lykkepiller, der ligger og venter.

Vær opmærksom på, at du skal have wimp konto (gratis!) for at høre numrene i fuld længde og ordentligt lydkvalitet. Så er det ellers bare at trykke på “Åben i Wimp” nede i højre hjørne af afspilleren.

 

Konkurrence

For at fejre samarbejdet udlodder jeg 2 x 12 mdr. WiMP Premium (værdi: 1200 kr. per abonnement). Med Premium kan du bruge Wimp på tværs af alle medieplatforme – PC, tablets og smartphones.

For at deltage i konkurrencen skal du blot sende mig en mail på mail@musikmigblidt.dk, hvor du skriver dit yndlingssommer-nummer og fulde navn. Konkurrencen løber indtil mandag den 20. maj, kl. 21, hvor jeg trækker to tilfældige vindere, der får direkte besked.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply