Musik Mig Blidt allierer sig med DR’s KarriereKanonen

8 apr 2015 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

MMB lytter til Karrierekanonen

DR’s KarriereKanonen har sat sig for løbende at alliere sig med personer fra musikbranchen, der finder numre fra sitet, som de synes, at andre bør lytte til.

Denne ære er nu tilfaldet Musik Mig Blidt, og jeg har derfor haft fornøjelsen af at lytte til drømmende og psykedeliske toner fra deres store katalog af aspirerende musikere. Lyt til mine fem anbefalinger, som kommer fra Goodbye Lisichka, Another Juggle, PFAU, Ufornia og Gliss inde på KarriereKanonens site!:

http://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/#!/Article/musik-mig-blidt-lytter-til-dreampop

Om KarriereKanon

KarriereKanonen startede tilbage i 2002, hvor blandt andre DRs Jan Sneum, ønskede at give et markant løft til den dansksprogede rock. Man mente, at musikken savnede sine rødder og med KarriereKanonen gik man på udgik efter fremtidens musikalske stjerner.

Musikken behøver ikke længere være på dansk, men det unikke ved KarriereKanonen er stadig, at en håndfuld af de bedste nye kunstnere får et kraftigt skub ud over scenekanten og hjælpes på vej til en vedvarende karriere. Vinder man, får man tilbudt et skræddersyet talentforløb hos Bandakademiet, festivaljob på Smukfest, og når musikken er klar til det, airplay på P3 og P6 BEAT.

I 2014 lancerede KarriereKanonen en ny platform – et slags community for ny dansk musik. Her kan kunstnere oprette en profil og uploade deres musik og få muligheden for at blive ét af årets 12 udvalgte bands.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply