Mother Lewinsky – Some Kind of Fight

24 maj 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Det står lidt stille her på blogge for tidenn pga. eksamenstravlhed. Det beklager jeg, det er kun midltertidigt!

Men da Mother Lewinsky sendte mig en personlig mail med et link til den første sang fra deres hånd, vidste jeg, at jeg ikke kunne hånde hold fingrene fra tasterne.

Mother Lewinsky består af sangeren Marc Facchini-Madsen, der også synger i “Mescalin, Baby”, trommeslageren Michael Vitus fra surf-jazz bandet “Surf in Stereo” og Søren Stensby, der er violinist i “Tako Lako”.

De konstituerer et nyt og anderledes pop/rock-band, der har som mål at bruge så meget strygere som overhovedet muligt, men samtidig at holde en rå og upoleret tilgang til musikken. Jeg elsker strygere og tanken om, at de får en dominerende plads i rytmisk musik, lyder aldeles forfriskende og peger på et højt ambitionsniveau i forhold til at eksperimentere med genren.

Første udspil imponerer da også med sit nøgne udtryk, som på trods af sin skrøbelighed stadig har rigeligt med nerve og power. Trommerne er ikke eksisterende, men det er alligevel i den grad rytmisk! På Some Kind of Fight skaber forsanger Marc Facchini-Madsen og et strygerorkester på 10 piger tilsammen et unikt udtryk.

 

Jeg kan næsten ikke vente med at høre mere fra dette interessante band!

 

Mother Lewinsky

Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,

Leave a Reply