Massive Attack vs. Burial – 4 Walls

10 okt 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Burial har haft fingrene i to numre af Massive Attack på en sprit ny ny 12” vinyl. Det ene nummer er et rework af Paradise Circus fra Heligoland, mens det andet nummer, 4 Walls, er et remix af et uudgivet Massive Attack nummer.

De sniger sig begge op på omkring episke 12 minutter! 4 Walls kan du give et lyt herunder. Min første reaktion var ganske enkelt et rungende “wow”!

Det er genialt det her. Det er mørkt og melankolsk som ind i helvede. Stemningen emmer af efterårstunghed og rendyrket melankoli. Burials karakteristiske beat slæber sig langs regnfulde gader, stier og gyder, kun belyst af måneskin og sporadisk gadebelysning.

I Burials/Massive Attacks univers er skyggerne gådefulde, og skikkelserne på din vej trasker langsomt afsted med hætten trukket godt over hovedet, hænderne dybt begravet i lommerne og blikket stift rettet mod jorden i et forsøg på at undgå den silende regn i ansigtet. Det kunne godt gå hen og blive en efterårsklassiker det her!

Massive Attack vs. Burial – 4 Walls

[audio:http://www.musikmigblidt.dk/wp-content/uploads/2011/10/Massive-Attack-vs.-Burial-4-Walls.mp3|titles=Massive Attack vs. Burial – 4 Walls]

Du kan købe vinylen her, men du skal skynde dig. Den bliver kun trykt i 1000 eksemplarer!

 

Massive Attack | Homepage

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

Leave a Reply