Lynkonkurrence: Vind billetter til Superpoze-koncerter i København og Odense

7 maj 2017 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Musik Mig Blidt har fået lov at udlodde 2×2 til Superpoze’s koncert onsdag den 10. maj i Vega/Ideal Bar i København samt 1×2 billetter til hans koncert på Slagteriet i Odense torsdag den 11. maj. For at deltage skal du blot sende en mail med dit fulde navn til mail@musikmigblidt.dk under overskriften Superpoze/København eller Superpoze/Odense alt efter hvilken koncert, du er interesseret i.

Deadline for deltagelse er tirsdag den 9. maj kl. 21, og vinderne bliver tilfældigt udtrukket umiddelbart derefter.


Superpoze laver en form for elektroniske musik, som ligger mit hjerte meget nært. Faktisk startede jeg bloggen for netop at kunne dele min begejstring for musik som dette med omverdenen!

Superpoze er en fransk artist i starten af 20’erne, som dyrker en organisk, melankolsk lyd med et meget cinematisk snit. Han byder på et minimalistisk og ofte drømmende, elektronisk univers, der låner flere elementer fra den neoklassiske og ambiente scene. Flere passager og også hele numre er domineret af et rumklangsfarvet klaver, som alligevel lyder intimt, f.eks. på On The Mountain Top, Hidden og The Importance Of Natural Disasters fra dette års album For We The Living.

På trods af det minimale udtryk er musikken meget melodisk og udmærker sig ved at kombinere det atmosfærisk udsvævende med det frostklart skinnende. Der er mange lag og masser fine detaljer at hæfte sig ved, og på sin vis åbner Superpoze på hvert nummer op for en ny, eventyrlig verden, hvis langsomme forgreninger, det er en nydelse at gå på sonisk opdagelse i.

Gå selv på opdagelse i albummene Opening fra 2015 og 2017’s For We The Living herunder

 

Se evt. også denne nylige live-session for et indtryk af Superpoze live:

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply