London Grammar

25 aug 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

london grammar

London Grammar er en trio fra England, som efter alt at dømme går en ly fremtid i møde. Der er noget tidløst og universelt smukt over London Grammars musik. De tryllebindende melodier, den nøje afmålte minimale instrumentering, primært baseret på lige dele tindrende guitarstrøg a la kollegaerne fra The xx og et rumklingende klaver, udgør en særdeles stærk appel. I lydbilledet står alle elementer krystalklart og er svøbt i en rumklang, der får det til at lyde, som var det optaget i en katedral.

Derudover har bandet en virkelig stærk trumf i form af sangerinden Hannah Reid, som med sin store og sårbare stemme rammer en dyb melankolsk åre så let som ingenting. Den til tider rå desperation i hendes stemme kan ikke undgå at påvirke en.

Den 9. september udkommer debutalbummet If You Wait. De følgende numre har overbevist mig om, at det er en udgivelse, man bør holde øje med.

London Grammar – Strong

 

London Grammar – Wasting My Young Years

 

London Grammar – Hey Now

 

Fornylig indspillede London Grammar et live cover af Chris Isaaks udødelige Wicked Game. Ståpels siger jeg bare…

London Grammar – Wicked Game (Chris Isaak cover – Live At BBC Maida Vale)

 

Vi slutter af med et episk remix af Wasting My Young Years fra de mystiske Kids Of The Apocalypse. Det kunne snildt akkompagnere rulleteksterne i en apokalyptisk science fiction-film.

London Grammar – Wasting My Young Years (Kids of the Apocalypse Remix)

 

London Grammar | Soundcloud
London Grammar | Facebook
London Grammar | Homepage

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply