Kynan

18 jun 2011 by Søren Lund Korsgaard, 1 Comment »

Det er ikke meget information, jeg kan finde om Kynan på nettet. Han er under 18 år, fra San Diego og laver bl.a. chillwave. Han er desuden en produktiv herre, som i 2011 udgivet ikke mindre end 4 albums, der alle kan downloades gratis.

Kynan eksperimenterer meget med sit udtryk, og det er ikke altid jeg kan lide slutresultatet. Men når han skruer ned for effekterne, opstår der magi. Som på Try Harder, hvor det primære virkemiddel et søvnigt guitarsample eller på Lazy Days, hvor det er et hypnotisk børnekorsample. Kynans vokal samt brugen af trompet tilfører en længselfuldhed, som den trofaste læser vil vide, jeg er en sucker for!

Kynan – Try Harder (Right click to download)

Try-Harder

Kynan – Lazy Days (Right click to download)

Kynan-Lazy Daze

Jeg var skeptisk inden jeg første gang trykkede play på Kynans Prince cover af Purple Rain, men han har virkelig ramt plet!

Kynan – Purple Rain (Prince cover) (Right click to download)

KYNAN-Purple Rain (Prince cover)

KYNAN- “Forever” from Library Voices on Vimeo.

 

Har du fået lyst til at dykke ned i Kynans musik, så tjek hans Bandcamp og pladeselskabet Absent Fevers Band Camp, hvor du kan finde hans to udgivelser High Heels og I Will Count The Stars.

Kynan | Bandcamp

Absent Fever | Band Camp

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

One Comment

  1. […] Next-up er en ukendt amerikansk dude, der laver behagelige toner, igen med god bas. Velkommen til KYNAN. .mp3: KYNAN – Lazy Daze […]

Leave a Reply