Kynan

18 jun 2011 by Søren Lund Korsgaard, 1 Comment »

Det er ikke meget infor­ma­tion, jeg kan fin­de om Kynan på net­tet. Han er under 18 år, fra San Die­go og laver bl.a. chil­lwa­ve. Han er des­u­den en pro­duk­tiv her­re, som i 2011 udgi­vet ikke min­dre end 4 albums, der alle kan down­lo­a­des gratis.

Kynan eks­pe­ri­men­te­rer meget med sit udtryk, og det er ikke altid jeg kan lide slut­re­sul­ta­tet. Men når han skru­er ned for effek­ter­ne, opstår der magi. Som på Try Har­der, hvor det pri­mæ­re vir­ke­mid­del et søv­nigt gui­tar­samp­le eller på Lazy Days, hvor det er et hyp­no­tisk bør­ne­kor­samp­le. Kynans vokal samt bru­gen af trom­pet til­fø­rer en længsel­fuld­hed, som den tro­fa­ste læser vil vide, jeg er en suck­er for!

Kynan — Try Har­der (Right cli­ck to download)

Try-Har­der

Kynan — Lazy Days (Right cli­ck to download)

Kynan-Lazy Daze

Jeg var skep­tisk inden jeg før­ste gang tryk­ke­de play på Kynans Prin­ce cover af Purp­le Rain, men han har vir­ke­lig ramt plet!

Kynan — Purp­le Rain (Prin­ce cover) (Right cli­ck to download)

KYNAN-Purp­le Rain (Prin­ce cover)

KYNAN- “Fore­ver” from Library Voi­ces on Vimeo.

 

Har du fået lyst til at dyk­ke ned i Kynans musik, så tjek hans Bandcamp og pla­de­sel­ska­bet Absent Fevers Band Camp, hvor du kan fin­de hans to udgi­vel­ser High Heels og I Will Count The Stars.

Kynan | Bandcamp

Absent Fever | Band Camp

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

One Comment

  1. […] Next-up er en ukendt ame­ri­kansk dude, der laver beha­ge­li­ge toner, igen med god bas. Vel­kom­men til KYNAN. .mp3: KYNAN – Lazy Daze […]

Leave a Reply

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!